Menu

Povoljne cijene najma vozila, prilagođene klijentima. U svakom momentu možemo ponuditi najbolju cijenu za sve modele auta.

  • Home |
  • Pravila o zaštiti privatnosti

Pravila o zaštiti privatnosti

Ova Pravila o zaštiti privatnosti objašnjavaju kako prikupljamo, koristimo i obrađujemo vaše podatke, uključujući osobne podatke, u vezi s vašim pristupom i korištenjem portala www.controlcar.ba.
Naši tekstovi mogu sadržavati linkove na web stranice drugih kompanija, najčešće stranice naših partnera. Te kompanije imaju svoja pravila o zaštiti privatnosti i korištenju kolačića, pa imajte na umu da će informacije koje tamo pružite biti regulisane njihovim pravilima. Preporučujemo da se upoznate s njihovim pravilima o zaštiti privatnosti kako biste znali kako koriste podatke koje prikupe putem njihovih web stranica.
Naša kompanija je posvećena očuvanju vaših informacija. Naš tim ulaže sve razumne napore da osigura vašu informatičku sigurnost i privatnost. Međutim, imajte na umu da nijedna usluga ili razmjena informacija putem interneta nije potpuno sigurna. Stoga ne možemo garantirati sigurnost svih osobnih podataka koje dostavite, naročito dok su u tranzitu, i važno je da razumijete da prenos takvih podataka vršite na vlastitu odgovornost. Ako imate razloga da vjerujete da su vaši osobni podaci izloženi riziku, odmah nas obavijestite putem e-mail adrese info@controlcar.ba.
Popunjavanjem obrazaca na web stranici pristajete na korištenje vaših ličnih podataka u skladu s ovim pravilima. Administrator podataka je Control Car, Mehmedalije Maka Dizdara B8, 75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina.
Pored toga, web stranica www.controlcar.ba koristi kolačiće s ciljem poboljšanja funkcionalnosti stranice, osiguravanja njene sigurnosti i unapređenja pruženih usluga.